10 parasta koirarotua kylmään säähän

ADVERTISEMENT

Jotkut koirat on jalostettu sietämään kylmää säätä paremmin kuin toiset. Niillä on tyypillisesti paksu, eristävä tuplaturkki ja pusikkoinen häntä, joka on suunniteltu kietoutumaan niiden vartalon ympärille ja pitämään ne lämpiminä. Lisäksi niiden tassut ovat usein leveät ja lunta hylkivän turkin peitossa, ja niiden korvat ovat yleensä pienet paleltumien estämiseksi. Nämä koirat ovat yleensä melko kookkaita, vaikka on olemassa myös pienempiä rotuja. Ne ovat yleensä melko urheilullisia ja persoonallisuudeltaan erilaisia.

Tässä on 10 koirarotua, jotka viihtyvät hyvin kylmissä sääolosuhteissa.

Siperianhusky

https://www.loveyourdog.com/wp-content/uploads/2020/04/Siberian-Husky-in-Snow.jpg

Kun ajattelet lumikoiria, mieleesi tulee epäilemättä suosittu siperianhusky. Huskyt tunnetaan energisyydestään ja kestävyydestään, paksusta turkistaan ja kyvystään selviytyä pakkasessa. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät niistä erinomaisia kelkkakoiria. Vaikka ne ovat ystävällisiä ja älykkäitä, ne voivat olla melko voimakkaita, ulvovat usein paljon ja vaativat paljon liikuntaa. Ne myös vuodattavat runsaasti.

Numero 7 järkyttää sinut!

Klikkaa AVAA -painiketta nähdäksesi artikkelin loput

sainsbury’s dog insurance sainsbury dog insurance,sainsbury’s pet insurance,sainsbury’s bank pet insurance portal,dog insurance germany,pet insurance zero excess,dog insurance london,dog insurance life cover uk,sainsbury’s pet insurance portal,dog insurance best uk,what is the best insurance cover for a dog,how dog insurance works,dog insurance emporium,pet insurance without excess,dog insurance multiple dogs,dog insurance cover for life policy,dog insurance with immediate cover,dog insurance singapore,dog insurance deals,dog insurance immediate coverage,dog insurance best,dog insurance near me,pet insurance you can use immediately,pet insurance quote,good cheap pet insurance,kitten insurance,good pet insurance,best place to get pet insurance,pet insurance with wellness benefits,insurance for cat,pet wellness coverage,best rated pet insurance companies,insurance for my dog,best pet insurance with wellness coverage,the cheapest pet insurance,preventative care pet insurance,insurance foyour dog,preventative pet insurance,compare pet insurance rates,pet insurance provider,insurance dog,best and affordable pet insurance,

Leave a Comment